Aanbod

Aanbod

Tenten

Wenst u een tent te huren? Dan kunnen wij u zeker! Wij beschikken over een kadertent, deze heeft dezelfde uitstraling als een klassieke partytent maar is een stuk steviger. Het voordeel van een kadertent is dat deze modulair is, zo kunnen wij de tent aanpassen in functie van het aantal gasten die u uitnodigt op uw evenement.


Onze kadertent bestaat uit een vaste breedte van 5m en kunnen we telkens in lengte verlengen met 2,5m (met een maximum van 20m). De tent is volledig wind en waterdicht. Een kadertent is ideaal voor tal van feesten: bv. een vormsel, communie, barbeque of familiefeest. De tent kan uiteraard ook voor professionele doeleinden gebruikt worden: opendeurdag, infostand of  personeelsfeest.


Liever een fancy stertent? Ook dit kan! Onze stertent met een diameter van 12 meter is de perfecte tent als eyecatcher op uw feest.


U hebt enkel een bijzettent nodig, dan helpen we u graag verder met één van onze vouwtenten. Een goedkoop en mooi alternatief.


Tentvloer

U wilt uw gazon beschermen of u wilt niet dat uw gasten last hebben van koude voeten? Kies dan zeker om een vlondervloer in uw tent te leggen.


Deze vlondervloer zorgt meteen voor extra klasse in uw tent.Accessoires

U zoekt een extra vouwtent, verwarming, verlichting of statafels? Stop met zoeken, ook dit kunnen wij u aanbieden.


Indien u specifieke wensen hebt over inrichting, koelwagens of springkastelen kunnen wij u doorverwijzen naar onze partners.

Contacteer ons


Zwevezeelsestraat 93 - 8851 KOOLSKAMP


M: 0498 29 42 31


E: info@tentenlapere.be


Algemene voorwaarden


© Copyright. All Rights Reserved.

Tenten Lapere


Verhuur van tenten voor al uw evenementen !


Verhuur van tentent, vlondervloer en toebehoren.